CorpConstruct

Blog

Tot ce trebuie să știi despre plăcile ceramice cu format mare

Probabil ai observat că tendințele în materie de plăci ceramice sunt în schimbare și apar noi și noi produse. Printre acestea sunt și plăcile ceramice cu format mare, extrem de populare în prezent. Ele sunt elegante și nu se demodează iar datorită versatilității lor sunt instalate în diferite proiecte. Atât în proiecte imobiliare de amploare cât și în renovări și amenajări interioare.

Sursa foto: Pinterest

Se instalează într-un timp mult mai redus decât cele normale și există multe alte beneficii pentru a le alege. Ele sunt mult mai mari decât cele mai multe plăci tradiționale pentru perete și podea și pot avea dimensiuni și de 3m x 1m cu o grosime de doar 3.5 mm. Pentru anumite variante de interior, ele pot acoperi pereți doar prin utlizarea a 2 sau 3 plăci ceramice.

Acest tip de finisare pentru proiectele de amenajări interioare este perfect în zone comerciale rafinate sau lobby-urile hotelurilor sau clădirilor rezidențiale.

Foto: Pinterest

Ușor de curățat și de întreținut

Fiecare placă ceramică acoperă o suprafață mare, ceea ce înseamnă că vor fi mult mai puține linii de chit, atât pe podea cât și pentru pereți. Există un risc foarte scăzut de a se forma mucegai.

Spații mai mari

Când ai o cameră mică, plăcile de format mare pot oferi iluzia unui spațiu mărit. De asemenea, ele pot lumina suprafața datorită faptului că există mai puține linii de chit. Iar când vorbim de instalarea lor, echipa de amenajări interioare va petrece mai puțin timp în instalarea lor.

Versatilitate

Plăcile ceramice cu format mare vin într-o varietate de stiluri, modele și culori. Stilurile pot varia de la cele care imită betonul, în stil industrial, până la marmură, porțelan sau piatră.

Cel mai nou proiect de amenajări interioare al echipei noastre, cu plăci de format mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *