CorpConstruct

Blog

Jocuri simpatice pentru o podea super creativă

Un lucru e sigur: în ultimii ani, podelele au ieșit din anonimat! Și nu numai asta, dar au devenit adevărate vedete în multe încăperi. Unele dintre ele sunt chiar demonstrații de creativitate din partea designerilor și constructorilor. Ne plac și nouă foarte mult, în proiectele de amenajări interioare pe care le implementăm.

Am expus aici un exemplu super creativ. Acest proiect în care mozaicul hexagonal alb și negru creează o scenă total unică în cea mai veselă baie pe care am văzut-o. Arhitecții au proiectat un desen animat care completează în mod egal cortina de duș.

Implementarea unei astfel de “scene” nu este complicată, iată de ce ai nevoie pentru a pune în practică un astfel de proiect de amenajări interioare.

O echipă de profesioniști

Se numesc profesioniști cu un motiv. Ei știu cel mai bine cum să instaleze orice model de plăci ceramice, cu atât mai mult pe cele mai complicate. Desigur, grafica trebuie gândită fie de tine, fie de un designer și iată că ai deja primul pas.

Plăcile potrivite

Desigur, acum ai nevoie să decizi ce materiale vei achiziționa. În cazul exemplului nostru, arhitecții au folosit plăci albe și negre. Dar modelul tău poate fi diferit, deci alege împreună cu arhitectul un model potrivit. Apoi căută materialele de care ai nevoie. Când așezi plăcile una lângă alta, ele se potrivesc ca un puzzle. Trebuie să pregătești modelul înainte, pentru a fi sigur că nu începi instalarea și apar erori. Alege un punct de atracție, de cele mai multe ori varianta potrivită fiind cel mai proeminent zid din cameră, cel care este cel mai vizibil.

Implementarea

Proiectul de amenajări interioare începe să prindă contur. Plăcile vor fi așezate pas cu pas. Asigură-te că plăcile sunt așezate corect și că nu există erori. Zona trebuie să fie netedă și uniformă. La final, aplică un chit potrivit decorului tău. Am scris aici despre idei originale de chit colorat, pentru un rezultat spectaculos.

 

Aici poți afla mai multe detalii despre acest proiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *