CorpConstruct

Blog

Băile extravagante ale anului 2018

Ne plac mult abordările neconvenționale în proiectele de amenajări interioare. Dar ne plac și cele extravagante, cu atât mai mult dacă ele sunt implementate în băi. Și în România au început să fie gândite astfel de soluții mai puțin convenționale iar noi nu putem decât să ne bucurăm. Indiferent ce stil ai în plan să implementezi, dacă vrei sa îți reîmprospătezi baia, avem mai jos o serie de exemple la modă în 2018.

Albastru indigo

Această abordare ne amintește de albastrul mării, o nuanță perfectă pentru baie. Iar în 2018, indigo este în tendințe pentru orice încăpere, de ce nu și pentru baie? Iar combinația cu plăcile ceramice texturate turcoaz transformă camera într-un loc sofisticat.

Stilul clasic, mereu o abordare în tendințe

O astfel de baie are caracter! Stilul vintage continuă să fie în tendințe și poate fi abordat și in construcțiile noi cât și în cele în stil victorian. Poate găzdui un duș simplu sau o cadă cu picioare. Iar podeaua finisată cu plăci ceramice cu diferite modele geometrice va completa un loc simplu dar extravagant.

Finisaje mate

Chiar dacă finisajele strălucitoare sunt perfecte pentru băile mici, reflectând lumina, cele mate se dovedesc populare în spațiile mari. Sunt în tendințe deja de mulți ani, prin numeroase variante de plăci ceramice dar și prin combinarea materialelor naturale, ca lemnul sau piatra.

Glam metalic

Știm deja cât de popular a fost și continuă să fie cuprul. Și nu numai pentru bucătării dar și pentru băi. Anul acesta, metalele sunt în tendințe în plăcile ceramice. Fie că vorbim de mozaic sau de borduri de efect, un interior spectaculos va avea cu siguranță metale în finisaje.

Tonurile aurii se confruntă cu o creștere importantă în tendințe dar este important să știi ce ton se potrivește proiectului tău de amenajări interioare. O margine de mozaic auriu sau de cupru care înconjoară plăcile va fi exact elementul de care are nevoie baia ta extravagantă.

În fiecare an apar noi interioare care ne uimesc iar anul acesta ne bucurăm de tendințe dintre cele mai remarcabile. Fie că ai o baie mică sau una mai extinsă, poți să te bucuri de un rezultat cu adevărat glam la finalul renovării.

Mai multe exemple, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *